házirend

Kedves Dunai Nyári Tábor látogató!

Annak érdekében, hogy önfeledten és biztonságban Táborozhassunk, az alábbi irányelveket kérjük betartani.

A Dunai Nyári Táborba belépni kizárólag a megváltott jegy szabta időtartamban és feltételek mellett lehet. Az elővételben megvásárolt belépőjegyeket belépéskor karszalagra cseréljük. A karszalagot (bérlet, illetve napi) az érvényessége ideje alatt mindvégig a csuklódon kell viselned. Ezt a rendezők ki- és belépéskor, illetve a Tábor területén folyamatosan ellenőrizni fogják. Ha érvénytelen a karszalagod, köteles vagy elhagyni a rendezvény területét! A rendezvényt 15 éven aluliak csak nagykorú kísérő felügyeletével látogathatják. A jegyhamisítók és a hamisításban közreműködők ellen a Tábor szervezői eljárást indítanak. A belépőjegy/karszalag másra át nem ruházható! Csak a kézen hordott karszalag számít érvényes belépőnek! A sérült – átragasztott, elvágott, megbontott patentú, kézfejnél nagyobb átmérőjű, stb. – karszalag ÉRVÉNYTELEN!

A táborba történő beléptetéskor a biztonsági személyzet megvizsgálja a csomagokat, ezzel elkerülve az esetleges szabálysértéseket.

A rendezvény látogatása csak a napijegy/bérlet megvásárlásával lehetséges. A helyszínen készpénzes illetve  kártyás fizetésre is van lehetőség.

Napijegy

A Tábor napijeggyel is látogatható.

A csütörtöki napijegy érvényes: 2022. július 14. (csütörtök) 16 órától másnap 2022. július 15. (péntek) reggel 8-ig.
A pénteki napijegy érvényes: 2022. július 15. (péntek) 14 órától másnap 2022. július 16. (szombat) reggel 8-ig.
A szombati napijegy érvényes: 2022. július 16 (szombat) 14 órától másnap 2022. július 17. (vasárnap) 18 óráig vagy a tábor végéig. 🙂

A napijegy az érvényességi ideje alatt egyszeri belépésre jogosít (kivételek vannak, kérdéseitekkel keressétek a szervezőket).

Bérlet

A bérlet 2022. július 14 és 2022. július 17. között érvényes és a rendezvény összes programjára belépést biztosít.

A kemping területén tartózkodni csak érvényes karszalaggal lehet. A kemping kizárólag kemping jeggyel vehető igénybe, amely a bejáratnál váltható meg a bérlettel rendelkezők számára. A kempingbe lesz kihelyezett ivóvíz vételező lehetőség, WC, és Zuhanyzó. Minden kedves táborozót megkérünk, hogy ökologiailag lebomló szappant vagy tusfürdőt használjon. ( De lesz kihelyezve a zuhanyzókban is )

Mivel a rendezvény területe nem közelíthető meg tömegközlekedéssel, a szervezők készülnek kisbuszt indítani Bogyiszló és a Tábor útvonalon. Erről külön bejegyzést találtok az eseménynél, illetve érdeklődni lehet email-címünkön dunainyaritabor@gmail.com vagy ezen a telefonszámon: +36305062884. A buszt az oda- és visszaúton egyaránt igénybeveheted, melynek költségét a bérlet már tartalmazza.

A rendezvény ideje alatt elérhető egy 8 fő szállítására alkalmas kisbusz, amely bármikor hívható, és az alábbi árakon szállít utasokat. Telefonszáma : +36303558532

Listán nem szereplő városok megegyezés szerint, 8 fő/forduló

Tábor<->Bonyhád 13.000Ft
Tábor<->Fadd 7.500Ft
Tábor<->Paks 13.000Ft
Tábor<->Szekszárd 9.000Ft
Tábor <->Tolna  6000ft

Bármilyen baleset, sérülés vagy bűncselekmény esetében azonnal fordulj a biztonsági személyzethez, vagy a szervezőkhöz, akik készségesen orvosolni fogják a problémát.

A tömegrendezvényeken kialakulhatnak nem várt időjárási helyzetek. Fontos, hogy felkészülj a szélsőséges időjárásra: a sátor rögzítésével, és a megfelelő ruházat előkészítésével neked is kényelmesebb lesz. Viharos idő esetén ne tartózkodj fák és elektromos eszközök közelében, és maradj inkább nyílt területen! Erős szél esetén biztonsági okokból kiüríthetjük a Tábor területét, kérjük, minden esetben kövessétek a szervezők utasításait.

 A rendezvény területén a kijelölt tűzrakóhely kivételével tilos tüzet gyújtani. A rendezvény területére kizárólag kemping gázpalackot hozhattok be főzés céljából a szervezők előzetes hozzájárulásával.

A Rendezvény biztonságos lebonyolítása érdekében fenntartjuk a jogot arra, hogy a Rendezvény területére bevihető tárgyakat, eszközöket korlátozzuk. Így különösen tilos a Rendezvény területére kábítószert, pirotechnikai eszközt, selfie botot, üvegtárgyat, robbanékony, mérgező vagy gyúlékony anyagot tartalmazó tárgyat vagy eszközt, továbbá lőfegyvert, 8 centiméternél hosszabb vágóélű kést, pillangókést, rugóskést, gázsprayt és egyéb a rendezőség által veszélyesnek ítélt, illetve egyéb, a közbiztonságra különösen veszélyes eszközökről szóló mindenkori jogszabályban – jelenleg a 175/2003. (X.28.) Korm. rendeletben – meghatározott, közbiztonságra különösen veszélyes tárgyakat bevinni. Drónt a Rendezvény területére behozni kizárólag abban az esetben lehet, ha a Látogató engedélyt kért és kapott a szervezőktől. A korlátozás alá eső tárgyakkal a Látogató a Rendezvény területére nem léphet be.

Alkoholmentes italt a lentebb megjelölt mennyiségben, élelmiszert pedig kereskedelmi mennyiséget el nem érő mennyiségben lehet behozni a rendezvény területére! Az ilyen jellegű termékeket a bejáratnál köteles mindenki ellenőrzésre átadni a biztonsági szolgálatnak.

Étel

A kereskedelmi mennyiséget nem meghaladó mértékben hozhatsz be magadnak ételt. Étkezési lehetőséget biztosítunk a Tábor területén.

Ital

Napijeggyel alkoholmentes ital maximum 2db 1,5 literes PET palackban hozható be.

Bérlettel alkoholmentes italból, illetve vízből korlátlan mennyiség hozható be.

Alkoholt a rendezvény ideje alatt a Tábor területére behozni tilos.

A rendezvényről hang- és képfelvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvény szervezőivel szemben. A büfékben 18 éven aluliakat és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálunk ki. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy kábítószer fogyasztása – a hatályos törvények szerint – a rendezvény területén is tilos. Kérjük, hogy fokozottan vigyázzatok a természeti értékekre, és ne szemeteljetek! A szervezők nem vállalnak felelősséget a személyekben, vagy anyagi értékekben esetlegesen keletkező károkért. A rendezvény területén hagyott értékekért felelősséget vállalni nem tudunk.

A rendezvény rossz idő esetén is megtartásra kerül a helyszínen kihelyezett party sátorban. A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.

A belépőjegy megváltásával és a rendezvényre való belépéssel a Táborozó a fent leírtakat tudomásul veszi és elfogadja.

A házirend megsértését a rendezvény területének azonnali elhagyásával, valamint szervezői eljárással szankcionájuk.

A vendéglátással, a rendezőkkel, vagy bármi mással kapcsolatos észrevételeiddel, panaszoddal, ötleteiddel, kérdéseddel fordulj a szervezőkhöz a dunainyaritabor@gmail.com -on vagy hívd a +36305062884-es telefonszámot.

Kellemes időtöltést és jó szórakozást kívánunk!

Szervező: Artistic-Events Kft.

2021 © Dunai Nyári Tábor - minden jog fenntartva

Design by WP-Solutions

házirend

Kedves Dunai Nyári Tábor látogató!

A belépőjegy, illetve bérlet megvásárlása csak akkor jogosít fel a Dunai Nyári Táborba történő belépésre, ha elfogadod házirendünket és tudomásul veszed, hogy annak betartását a rendezők a rendezvény teljes időtartama alatt ellenőrzik. Tisztelettel kérünk, olvasd el az alábbiakat! 

 A Dunai Nyári Táborba belépni kizárólag a megváltott jegy szabta időtartamban és feltételek mellett lehet. Az elővételben megvásárolt belépőjegyeket belépéskor karszalagra cseréljük. A karszalagot, (bérlet, illetve napi) az érvényessége ideje alatt mindvégig a csuklódon kell viselned. Ezt a rendezők ki- és belépéskor, illetve a Tábor területén folyamatosan ellenőrizni fogják. Ha érvénytelen a karszalagod, köteles vagy elhagyni a rendezvény területét! A rendezvényt 18 éven aluliak nem látogathatják. A jegyhamisítók és a hamisításban közreműködők ellen a Tábor szervezői eljárást indítanak. A belépőjegy/karszalag másra át nem ruházható! Csak a kézen hordott karszalag számít érvényes belépőnek! A sérült – átragasztott, elvágott, megbontott patentú, kézfejnél nagyobb átmérőjű, stb. – karszalag ÉRVÉNYTELEN!

A táborba történő beléptetéskor a biztonsági személyzet megvizsgálja a csomagokat, ezzel elkerülve az esetleges szabálysértéseket. 

A rendezvény látogatása csak a napijegy/bérlet megvásárlásával lehetséges. A helyszínen készpénzes illetve  kártyás fizetésre is van lehetőség.

Napijegy

A Tábor napijeggyel is látogatható.
A csütörtöki napijegy érvényes: 2021. Július 15. (csütörtök) 16 órától másnap 2021. Július 16. (péntek) reggel 8-ig.
A pénteki napijegy érvényes: 2021. Július 16. (péntek) 14 órától másnap 2021. Július 17. (szombat) reggel 8-ig.
A szombati napijegy érvényes: 2021. Július 17 (szombat) 14 órától másnap 2021 Július 18. (vasárnap) 18 óráig vagy a tábor végéig.. 🙂

A napijegy az érvényességi ideje alatt egyszeri belépésre jogosít (kivételek vannak, kérdéseitekkel keressétek a szervezőket).

Bérlet

 A bérlet 2021. Július 15 és 2021. Július 19. között érvényes és a rendezvény összes programjára belépést biztosít.

A kemping használata 3000 Forint.

WC, zuhanyzó, áram és ívóvíz használat, illetve 0-24 órában üzemelő őrző-védő szolgálat lesz a kemping területén belül. Mindenki a saját felelősségére használhatja a kempinget.

Mivel a helyszín adottsága és a ti kényelmetek úgy kívánja, autóval a fesztivál területére bemenni tilos, kivéve ha bérleted van és/vagy kempingezni fogsz. Arra viszont nyomatékosan megkérünk minden kempingezőt, hogy a rendezvény ideje alatt az autót kizárólag akkor használja ha a tábor területét elhagyja. A kresz szabályai a rendezvény területén is érvényesek és a nem józan autóvezetés/randalírozás kizárást von maga után.

Mivel a rendezvény területe nem közelíthető meg tömegközlekedéssel, a szervezők készülnek fix időpontokban kisbuszt indítani Fajsz, Dusnok, Szekszárd útvonalon. Erről külön bejegyzést írunk majd az eseménynél, illetve érdeklődni lehet az e-mail címünkön. A busz természetesen oda-vissza is szállít táborozókat, melynek költségét a jegy ára már tartalmazza. 

Amennyiben nem a kempingben szállsz meg és nem szeretnél autóval jönni a fesztiválra a szállásról, hívd a Tábor taxit 0-24-ben vagy írj nekünk és segítünk az odajutásban.

Bármilyen baleset, sérülés vagy bűncselekmény esetében azonnal fordulj a biztonsági személyzethez, vagy a szervezőkhöz és tőlük kérj segítséget.

A tömegrendezvényeken kialakulhatnak nem várt időjárási helyzetek. Viharos és szeles idő esetén is tájékoztatjuk a táborozókat. Fontos neked is felkészülnöd a szélsőséges időjárásra: a sátor rögzítésével, és a megfelelő ruházat előkészítésével neked is kényelmesebb lesz. Viharos idő esetén ne állj fák és elektromos eszközök közelében, és maradj inkább nyílt területen. Erős szél esetén biztonsági okokból kiüríthetjük a Tábor területét, kérjük, minden esetben kövessétek a szervezők utasításait. 

 A rendezvény területén a kijelölt tűzrakóhely kivételével tilos tüzet gyújtani! A rendezvény területére gázpalackot csak a szervezők engedélyével szabad bevinni, és azt is csak főzés céljából!

A Rendezvény biztonságos lebonyolítása érdekében fenntartjuk a jogot arra, hogy a Rendezvény területére bevihető tárgyakat, eszközöket korlátozzuk. Így különösen tilos a Rendezvény területére kábítószert, pirotechnikai eszközt, selfie botot, üvegtárgyat, robbanékony, mérgező vagy gyúlékony anyagot tartalmazó tárgyat vagy eszközt, továbbá lőfegyvert, 8 centiméternél hosszabb vágóélű kést, pillangókést, rugós kést, gázsprayt és egyéb a rendezőség által veszélyesnek ítélt, illetve egyéb, a közbiztonságra különösen veszélyes eszközökről szóló mindenkori jogszabályban – jelenleg a 175/2003. (X.28.) Korm. rendeletben – meghatározott, közbiztonságra különösen veszélyes tárgyakat bevinni. Drónt a Rendezvény területére behozni kizárólag abban az esetben lehet, ha a Látogató engedélyt kért és kapott a szervezőktől. A korlátozás alá eső tárgyakkal a Látogató a Rendezvény területére nem léphet be. 

Alkoholmentes italt a lentebb megjelölt mennyiségben, élelmiszert pedig kereskedelmi mennyiséget el nem érő mennyiségben lehet behozni a rendezvény területére! Az ilyen jellegű termékeket a bejáratnál köteles mindenki ellenőrzésre átadni a biztonsági szolgálatnak.

Hozz magaddal mert jól jöhet, zseblámpát, fejlámpát, meleg ruhát, szúnyogriasztót, naptejet, sátrat, hálózsákot, plédet, törölközőt, fürdőruhát, kispárnát, labdát, frizbit, napszemüveget.

A kereskedelmi mennyiséget nem meghaladó mértékben hozhatsz be magadnak ételt. Étkezési és hűtési lehetőséget biztosítunk a Tábor területén.

Napijeggyel alkoholmentes ital maximum 2db 1,5 literes PET palackban hozható be.  Bérlettel alkoholmentes italból, illetve vízből korlátlan mennyiség hozható be.

Alkoholt a rendezvény ideje alatt a Tábor területére behozni tilos. A bejáratnál a behozni kívánt termékeket be kell mutatni a biztonságiaknak.

A rendezvényről hang- és képfelvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvény szervezőkkel szemben. A büfékben 18 éven aluliakat és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálunk ki! Felhívjuk a figyelmet arra, hogy kábítószer fogyasztása – a hatályos törvények szerint – a rendezvény területén is tilos! Kérjük, hogy fokozottan vigyázzatok a természeti értékekre, és ne szemeteljetek! A szervezők nem vállalnak felelősséget a személyekben, vagy anyagi értékekben esetlegesen keletkező károkért. A rendezvény területén hagyott értékekért felelősséget vállalni nem tudunk.

A rendezvény rossz idő esetén is megtartásra kerül a helyszínen kihelyezett party sátorban. A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.

A vendéglátással, a rendezőkkel, vagy bármi mással kapcsolatos észrevételeiddel, panaszoddal, ötleteiddel, kérdéseddel fordulj a szervezőkhöz a dunainyaritabor@gmail.com -on vagy hívd a +36302196991 es telefonszámot.

Kellemes időtöltést és jó szórakozást kívánunk!

Szervező: Artistic-Events Kft.

2021 © Dunai Nyári Tábor - minden jog fenntartva

Design by WP-Solutions